Sociální sítě

Spravujte sociální sítě efektivně – používejte HootSuite

Správa sociálních sítí je časově náročná činnost. Pokud nyní nebudu uvažovat samotné připravení strategie a vytváření obsahu (např. psaní blogu), stále zůstávají sociální sítě extrémně náročnou činností. A co je nejnáročnější je pamatovat si, kdy je co nutné zaslat, testování příspěvků, jestli se zobrazují tak, jak by měly a následná analýza. Každý příspěvek v tomto případě má časovou náročnost cca 30 minut a vynásobíme-li jej počtem sociálních sítí a počtem příspěvků týdně, jsme ihned na 4,5 hodinách týdně. A ještě je zde riziko, že na posílání zapomenete.

Proto existují nástroje, jako je HootSuite . Jedná se o nástroj pro management sociálních sítí a umožňuje hromadnou správu a analýzu kanálů. Např. je možné:

  • sledovat aktivitu na více sociálních sítích najednou
  • poslat příspěvek na více sociálních sítí najednou
  • během několika sekund vytvořit užitečný report za celý kanál nebo příspěvek
  • plánovat příspěvky
  • efektivně pracovat s odkazy – jako např. úprava odkazů o parametry, zkracovat odkazy, vyhodnocovat prokliky
  • samozřejmostí je podpora týmové práce
  • a další užitečné funkce

Na obrázku rozhraní mého účtu na HootSuite.

image

V účtu zdarma můžete zpravovat až 5 sociální sítě bez týmové spolupráce, v účtu PRO je možné zpravovat v ceně 50 sociálních sítí, v účtu ENTERPRISE je možné používat neomezeně sítí.

HootSuite lze velmi dobře používat jak pro správu firemních sítí, ať již jste malá firma nebo agentura, která se zabývá správou sociálních sítí pro klienty. HootSuite šetří čas i při správě vlastních sociálních sítí.

Myslím, že nemá cenu psát zde chvalozpěvy o HootSuite. Zaregistrujte se, nahrajte své sociální sítě a sami vyhodnoťte, jestli vám šetří čas a energii.

Mohlo by se vám také líbit
Vánoční dárek – Like economy!
Chraňte své soukromí na Facebooku!